Bio krb ALPHA TUV - černá

6 905,- Kč s DPH
dodání na dotaz

Kusů:

Specifikace

Kód: 450317
Výrobce: Kratki

Popis

Bio-krb pro ty, kteří se rozhodnou pro zařízení, které lze umístit na zeď. Díky modernímu tvaru a snadné montáži je ideální pro každou místnost.

Biokrby neuznávají omezení, nevyžadují složitou instalaci nebo připojení ke komínu, snadno se instalují a používají , budou pracovat jak v prostorném domě, tak v menším bytě. Bio-krb je také výborným řešením pro interiérový design, protože široká škála produktů umožňuje realizaci nejoriginálnějších nápadů.

Bio krb má značku TÜV . Označení výrobku tímto označením je důkazem vysoké kvality výrobku a potvrzení, že splňuje povinné bezpečnostní požadavky. Značka shody TÜV navíc zaručuje, že výrobní procesy výrobků sledované odborníky TÜVRheinnland Polska jsou prováděny na nejvyšší technické a organizační úrovni.

Bio krb s bezpečným bioplynem s certifikátem TÜV . Nový bezpečný bioplyn s certifikátem TÜV má další speciální komoru, která zabraňuje vylití paliva v důsledku náhodného přeplnění nádrže. Má také indikátor maximální úrovně biopaliv a absorpční jádro, které snižuje jeho spotřebu a zabraňuje rozlití v důsledku naklánění zařízení (i při spalování paliva v nádobě). Hašení plamene v biokontejneru je realizováno pomocí pohyblivého šoupátka, uzavřeného speciální rukojetí dodanou se zařízením. Kromě sady jsou součástí dodávky 2 montážní kolíky.

Způsob montáže:
- nástěnné: lze zavěsit na zeď pomocí montážních kolíků.
- roh: lze namontovat v rohu pod libovolným úhlem, bez použití přídavných montážních lišt.
- individuální konstrukce: může být instalována ve výklenku nebo na ozdobném prvku pro tento účel vyčnívající ze stěny. Dilatace: bezpečná vzdálenost od stěny (1,5 cm) umožňuje cirkulaci vzduchu kolem biokrbu bez přídavných montážních lišt.

Technické parametry:
Bezpečnostní zásobník na biolíh - 0,50 l
Regulační páka
Montážní šroub - 2x
Certifikát TÜV - ano
Typ - zavěšení
Hmotnost: 16,8 kg
Materiál biokrbu - černá prášková ocel
Materiál zásobníku - nerezová ocel

Značka: Kratki

Sídlo společnosti se nachází ve Wsole nedaleko Radomu. Pro naše klienty je k dispozici firemní salon, kde představujeme nejnovější modely krbových vložek. Spolehlivou kvalitu nabízených služeb zajišťují zkušení prodejní pracovníci s rozsáhlými technickými znalostmi o výrobcích, instalacích a logistice.

dále nabízíme

doprava zdarma
na vybrané produkty
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 777 078 054
uživatelská podpora