HAAS + SOHN Krbová vložka NOVARA antracit

50 990,- Kč s DPH
dodání na dotaz

Kusů:

Krbová vložka Novara perfektně zapadne do masivnějších krbových obestaveb. Velká dvířka mají dvojité prosklení. Pokud topíte a dotknete se jich, nespálíte si ruce. Ke komínu ji můžete připojit zadním nebo vrchním vývodem.

Specifikace

Kód: 0618018070000
Výrobce: Haas + Sohn

Popis

Nabízíme jednoplášťové celoplechové krbové vložky s vyzdívkou ze silného šamotu (5 cm) a s účinností přesahující 80%! Všechny modely teplovzdušných krbových vložek jsou díky externímu přisávání vzduchu (CPV) vhodné i do nízkoenergetických či pasivních domů. Výhodou ocelové vložky je šetrnější provoz pro obytné prostředí z důvodu nižší povrchové teploty oproti vložce litinové. Díky šamotové vyzdívce topeniště má také vyšší akumulaci tepla a stabilnější provozní teploty. Charakteristická je větší svítivost ohniště do prostoru. Životnost litinové a ocelové vložky je v dnešní době srovnatelná.

Na rozdíl od vložky dvouplášťové, která se přehřívá a potřebuje ventilátor, poskytuje jeden plášť i další výhody. Teplo, které vložka vydává, ohřívá i vzduch v meziprostoru mezi vložkou a obestavbou. Ta zároveň i teplo akumuluje. Výhodou je, že prostor mezi obezdívkou a krbovou vložkou je dostatečně veliký a tudíž se naráz ohřívá velké množství vzduchu. Díky dostatečně velkým mřížkám nedochází k přehřívání – na rozdíl od dvouplášťových, kde je nutný ventilátor pro zrychlení proudění vzduchu. Všechny krbové vložky firmy HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. splňují evropskou normu EN 13 229. Kvalita krbových vložek je ověřována v Evropě uznávanými zkušebnami a splňují veškeré podmínky ekologického a bezpečného provozu.

Technické parametry:
Účinnost: 78 %
Výkon: 3-12,2 kW
Rozměry: 1230/778/527 mm
Hmotnost: 167 kg
Vývod kouřovodu: vrchní, zadní, O 180
Vytápěcí schopnost: 220 m3
Použitelné palivo: Kusové dřevo, Ekobrikety, Uhelné brikety
 

důležité dokumenty

06-185-16-04-14-04f-vseobecny-navod-k-obsluze-pro-krbove-vlozky-cz.pdf


Značka: Haas + Sohn

V HAAS+SOHN Rukov nevyrábíme jen kamna či vložky, ale společníky pro chvíle klidu a pohody, kteří vás zahřejí. Náš výběr designových provedení vyhoví Vašemu individuálnímu stylu.

Všechno odstartovali dva němečtí obchodníci. Wilhelm Ernst Haas senior a Wilhelm Ernst Haas junior. V roce 1854 kupují otec a syn slévárnu. Podnikání se jim daří a po krátké chvíli opouští továrnu ve městě Neuhoffnungshütten první krbová a olejová kamna.

Firma prosperuje desítky let. Dědicové ale o rodinný majetek nejeví zájem, a tak se po letech sídlo firmy přesouvá do Rakouska, do okolí Salzburgu.

dále nabízíme

doprava zdarma
na vybrané produkty
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 777 078 054
uživatelská podpora