HEAT T 3g 70.50.01 - krbová vložka průhledová

61 353,- Kč s DPH
dodání na dotaz

Kusů:

Specifikace

Kód: 263071
Výrobce: Romotop

Popis

Propojení dvou prostorů nebylo nikdy tak jednoduché a elegantní pomocí průhledové krbové vložky HEAT. Užijte si živý oheň, který dokonale navodí příjemnou atmosféru v různých částech domova.

Krbové vložky HEAT mají velkoformátové designově potištěné sklo pro jedinečný požitek z ohně. Díky průhledové konstrukci lze přikládat dřevo z obou stran. O snadný, tichý a přesný chod výsuvu dvířek se postará nejnovější systém pojezdů SILENT LIFT. Spalovací komora je vyložena šamotem a ve standardu je topeniště bezroštové. Na přání zákazníka lze změnit na roštové. Vložky jsou určeny pro konvekční provoz. Inovativní systém vedení spalin DOUBLE SPIN zvyšuje účinnost a ekologičnost krbové vložky. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu je sklo dvířek omýváno a tak nedochází k usazování nečistot. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. Vložky disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Ke krbovým vložkám je možné dokoupit boční a horní akumulační sady MAMMOTH, které prodlouží dobu sálání tepla o více než 12 h.

Technické parametry:

Výška: 1192 mm
Šířka: 808 mm
Hloubka: 570 mm
Výška dvířek: 467 mm
Šířka dvířek: 664 mm
Hmotnost: 190 kg
Regulovatelný výkon: 4,0-10,3 kW
Průměr kouřovodu: 150-180 mm
Průměr kouřového hrdla: 180 mm
Průměr centr. přív. vzduchu (CPV): 150 mm
Provozní tah: 11 Pa
Účinnost: 82,3 %
Průměrná spotřeba dřeva: 2,2 kg/h

Značka: Romotop

ROMOTOP patří mezi evropské lídry ve výrobě krbových kamen a vložek

Již více než milión domácností po celém světě se těší z produktů značky ROMOTOP. Každý výrobek, který opouští výrobní závod v Suchdolu nad Odrou, je výsledkem společného úsilí všech 500 zaměstnanců. Díky svému modernímu výrobnímu zázemí, kompetentním zaměstnancům a kvalifikovaným odborným prodejcům patří značka ROMOTOP mezi evropské lídry v oboru. Výrobní proces s velkým podílem robotizace probíhá na 30.000 m2. Pružnost v dodávkách zákazníkovi je podpořena 10.000 m2 skladovacích ploch a vlastní kamionovou dopravou.

Krbová kamna a krbové vložky ROMOTOP oslovují své zákazníky prvotřídním designem, špičkovou kvalitou dílenského zpracování a inovativním řešením procesu spalování dřeva. Široké spektrum produktů vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů. Tepelnou energii je možno ukládat do akumulačních obkladů nebo prostřednictvím teplovodních výměníků rozvádět po celém obydlí. Na výběr jsou k dispozici obklady z ručně vyráběné keramiky nebo přírodních kamenů.

dále nabízíme

doprava zdarma
na vybrané produkty
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 777 078 054
uživatelská podpora