Kachlová kamna HAAS + SOHN TREVISO mini slonová kost

41 990,- Kč s DPH
dodání na dotaz

Kusů:

Malá, ale šikovná, tak by se dala označit klasická kachlová kamna Treviso Mini. Tradiční "kachláče" nezaberou tolik místa, ale přesto svým výkonem 8,1 kW vytopí až 114 m2. Můžete si vybrat z barevné varianty obkladu zelené či slonové kosti. Úložný prostor pod topeništěm na dřevo zajisté přijde vhod. Mini znamená i to, že průměr vrchního kouřovodu je 130 cm, což ocení ti, kteří potřebují menší průměr pro napojení do komína. Kamna se dodávají komplet osazená kachlemi, stačí jen odborně napojit na komín a můžete topit.

Specifikace

Kód: 0434320010000
Výrobce: Haas + Sohn
Akumulace: Ne
Délka polene: 25 cm
Externí přívod vzduchu: Ne
Materiál: Ocelová
Ø kouřovodu (mm): 130
Obložení: Keramika
Palivo: Dřevo, ekobrikety
Počet skel: 1
Prosklení: Rovné sklo
Tvar: Hranatý
Umístění: Volně stojící
Výsuvný mechanizmus: Ne
Vývod kouřovodu: Horní

Popis

Malá, ale šikovná, tak by se dala označit klasická kachlová kamna Treviso Mini. Tradiční "kachláče" nezaberou tolik místa, ale přesto svým výkonem 8,1 kW vytopí až 114 m2. Můžete si vybrat z barevné varianty obkladu zelené či slonové kosti. Úložný prostor pod topeništěm na dřevo zajisté přijde vhod.

Mini znamená i to, že průměr vrchního kouřovodu je 130 cm, což ocení ti, kteří potřebují menší průměr pro napojení do komína. Kamna se dodávají komplet osazená kachlemi, stačí jen odborně napojit na komín a můžete topit.

Technické parametry:

  • Výkon: 2.0 - 6.3 kW
  • Rozměry: 823 / 646 / 395 mm
  • Hmotnost: 115 kg
  • Průměr kouřovodu: 130 mm
  • Vývod kouřovodu: horní
  • Účinnost: 80 %
  • Vytápěcí schopnost: 114 m3
  • Palivo: DřevoUhelné briketyDřevěné brikety
     

důležité dokumenty

0434320001400a.pdf


Značka: Haas + Sohn

V HAAS+SOHN Rukov nevyrábíme jen kamna či vložky, ale společníky pro chvíle klidu a pohody, kteří vás zahřejí. Náš výběr designových provedení vyhoví Vašemu individuálnímu stylu.

Všechno odstartovali dva němečtí obchodníci. Wilhelm Ernst Haas senior a Wilhelm Ernst Haas junior. V roce 1854 kupují otec a syn slévárnu. Podnikání se jim daří a po krátké chvíli opouští továrnu ve městě Neuhoffnungshütten první krbová a olejová kamna.

Firma prosperuje desítky let. Dědicové ale o rodinný majetek nejeví zájem, a tak se po letech sídlo firmy přesouvá do Rakouska, do okolí Salzburgu.

dále nabízíme

doprava zdarma
na vybrané produkty
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 777 078 054
uživatelská podpora