Kamna HAAS + SOHN ČIČMANY

43 990,- Kč s DPH
dodání na dotaz

Kusů:

Skladem barva - černá slonová kost / hnědá

Specifikace

Kód: 0434325000000
Výrobce: Haas + Sohn
Externí přívod vzduchu: Ne
Umístění: Volně stojící

Popis

Co dává kachlovým kamnům Čičmany z řady HOME svou jedinečnost? Je to vzor na kachli, který je inspirovám stejnojmennou obcí na Slovensku. Ta je známa svou typickou architekturou. Kombinace slonové kosti a olivové zelené či hnědé vám připomene staré "kachláče" u babičky. Tak proč si je nepořídit a nemít krásnou atmosféru každý den?

Kamna Čičmany vám nezaberou moc místa, jsou vysoká necelý metr a zaberou svou hloubkou jen 35 cm do prostoru. Mají výkon 6,3 kW a v pohodě vytopí prostor o velikosti 114 m3. Do topeniště se vejdou polena o maximální velikosti 33 cm. Pod ním můžete ještě využít prostor na složení dřeva. Pro vrchní napojení kouřovodu vám stačí trubky o průměru 130 mm.

Technické parametry:

Výkon: 2.0 - 6.3 kW
Rozměry:  956 / 622 / 387 mm
Hmotnost: 117 kg
Průměr kouřovodu: 130 mm
Vývod kouřovodu: horní
Účinnost: 80 %
Vytápěcí schopnost: 114 m3
Palivo: DřevoUhelné briketyDřevěné brikety

Značka: Haas + Sohn

V HAAS+SOHN Rukov nevyrábíme jen kamna či vložky, ale společníky pro chvíle klidu a pohody, kteří vás zahřejí. Náš výběr designových provedení vyhoví Vašemu individuálnímu stylu.

Všechno odstartovali dva němečtí obchodníci. Wilhelm Ernst Haas senior a Wilhelm Ernst Haas junior. V roce 1854 kupují otec a syn slévárnu. Podnikání se jim daří a po krátké chvíli opouští továrnu ve městě Neuhoffnungshütten první krbová a olejová kamna.

Firma prosperuje desítky let. Dědicové ale o rodinný majetek nejeví zájem, a tak se po letech sídlo firmy přesouvá do Rakouska, do okolí Salzburgu.

dále nabízíme

doprava zdarma
na vybrané produkty
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 777 078 054
uživatelská podpora