KARMA Elegance 77 Exclusive Huge line Grey metallic

70 305,- Kč s DPH
dodání na dotaz

Kusů:

Specifikace

Kód: 68547
Výrobce: Karma

Popis

Vestavný plynový krb Elegance šíře 78 cm je určen pro vytápění především větších místností a to až do velikosti kolem 180 m³. Je vzhledově shodný s běžným vestavný krbem na tuhé palivo. Lze jej zabudovat buď přímo do zdi nebo stylově s obložením.

Popis modelu Elegance 77 Exclusive Huge line:
Vestavný plynový krb řady Elegance šíře 78 cm o výkonu 8,9 kW je určen pro vytápění především větších místností a to až do velikosti kolem 180 m³. Je vzhledově shodný s běžným vestavný krbem na tuhé palivo. Lze jej zabudovat buď přímo do zdi nebo stylově s obložením. Využití plynu jako paliva v krbu Elegance poskytuje možnost velmi přesné elektronické regulace. Na rozdíl od klasických krbů na pevné palivo tak lze u plynového krbu Elegance nastavit požadovanou teplotu v místnosti, kterou plynový krb automaticky udržuje. K ovládání je dokonce použit dálkový ovladač, takže pohodlí pro obsluhu je maximální. Přestože palivem je plyn, pohled prosklenými dvířky je zcela srovnatelný s krby na dřevo. Plynový plamen prohořívá mezi poleny ze speciální keramické hmoty a iluze dřevěného ohniště je dokonalá. Krb je vybaven ventilátorem, který se uvádí do činnosti automaticky v závislosti na teplotě pláště. Tím je dosažena maximální tepelná pohoda ve vytápěném prostoru. Spaliny z krbu jsou odváděny do vyvložkovaného komínu. Krb je vybaven speciální pojistkou proti zpětnému tahu komínu, která při problému s odváděcím potrubím přeruší dodávku plynu. Krb je vybaven termostatem a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek. Ten může hořet po celou topnou sezónu a současně zajišťuje přes termoelektrickou pojistku bezpečný provoz kamen. V případě výpadku plynu nebo zhasnutí plamene se automaticky uzavře přívod plynu do krbu.

výkon krbu 8,9 kW
krb je vhodný pro velké místnosti o objemu až 180 m³
rozměr výška x šířka (mm) 732 x 872
šířka rámu (mm) 60
automatické udržování nastavené teploty místnosti bez nutnosti další obsluhy
ovládání všech funkcí dálkovým ovladačem
snímač teploty místnosti v dálkovém ovladači
vysoká účinnost krbu
vysoká bezpečnost provozu


termostatická regulace
piezoelektrické zapalování
věčný plamínek
bezpečnostní pojistka plamene
otevřený spalovací okruh
vzduch pro hoření je nasáván z místnosti
odvod spalin je vyveden do komína (průměr 100 mm)
nezámrznost krbu
tovární nastavení pro zemní plyn

K INSTALACI:
Plášť teplovzdušné komory, která je určena k předávání tepla, a izolace přiléhajících konstrukcí musí být zhotoveny výhradně z materiálů, které jsou k tomuto účelu přímo určené. Je zakázáno používat nevhodné materiály jako např. pórobeton, pórocement, sádrokarton, apod. Vláknité materiály (kalcium-silikáty) se mohou používat pouze s tuhým pojivem vytvrzeným teplotou a tlakem.

TECHNICKÉ PARAMETRY:
Šíře (cm): 78
Hmotnost (kg): 85
Jmenovitý tepelný výkon (kW): 8,9
Jmenovitý tepelný příkon (kW): 10,5
Vytápěný prostor (m³): až 180
Jmenovitá spotřeba – zemní plyn (m³/h): 1,11
Bezpečnostní pojistka odvodu spalin: ano
Připojení plynu: G1/2″
Elektrické připojení (V): 230
Ventilátor: ano
Dálkové ovládání: ano
Napájení vysílače: 9V (1x baterie 6LR61)
Napájení přijímače: 4x 1,5V (4x AA baterie LR6)
Rozměry vnější (včetně lemu) – h x š x v (mm): 406 x 780 x 630
Šířka rámu (mm): 60
Průměr odtahu (mm): 100
Umístění odtahu: horní

Značka: Karma

Společnost Karma je největším výrobcem konvenčních plynových kamen v České republice. Pokračuje tak ve své tradici započaté již v roce 1910. V červnu 2006 zakoupila Karma německou značku topidel Gamat – značku známou jako „vafky“…

Továrna KARMA vyrábí plynové spotřebiče i v současné době. Protože prožila po roce 1989 cosi jako nové zrození, vrací se jí nyní všechno dobré, co v minulosti vykonala. V roce 1991 byla založena akciová společnost KARMA Český Brod, která má široký sortiment v oblasti kuchyňských spotřebičů, plynového vytápění, klimatizací a ohřevu vody. V sortimentu konvenčních plynových kamen je pak Karma jedničkou na českém trhu. Odbytiště produktů se díky jejich kvalitě stále rozrůstá. Výrazný zájem o KARMA spotřebiče je nejen v Evropské unii, ale také v státech bývalého Sovětského svazu, jako jsou Rusko, Ukrajina, Gruzie, Arménie.

dále nabízíme

doprava zdarma
na vybrané produkty
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 777 078 054
uživatelská podpora