KARMA Style Slim line Antracit metallic

110 266,- Kč s DPH
dodání na dotaz

Kusů:

Specifikace

Kód: 64831
Výrobce: Karma

Popis

Vestavné plynové krby řady STYLE mají uzavřenou spalovací komoru. Spaliny jsou odváděny odtahovým systémem ve zdi (koaxiálním odkouřením) a rovněž vzduch pro hoření je nasáván z venkovního prostředí.

Popis modelu Style Slim line:
Vestavné plynové krby řady STYLE mají uzavřenou spalovací komoru. Spaliny jsou odváděny odtahovým systémem ve zdi (koaxiálním odkouřením) a rovněž vzduch pro hoření je nasáván z venkovního prostředí. Při výkonu 7,2 kW jsou vhodné i do větších místností o velikosti až 130 m³. Krby STYLE jsou vybaveny více rychlostním ventilátorem, kterým je dosahováno maximální tepelné pohody ve vytápěném prostoru. Konstrukce spalovací komory doplněna keramickými prvky nad hořákem umožňuje pohled na planoucí oheň, který je srovnatelný s krby na pevné palivo. Na rozdíl od klasických krbů na pevné palivo tak lze u plynových krbů řady STYLE nastavit požadovanou teplotu v místnosti, kterou plynový krb automaticky udržuje. K maximálnímu pohodlí pro obsluhu je použito dálkové ovládání. Krby jsou vybaveny termostatem, elektronickým zapalováním (tzn. bez věčného plamínku).

možnost vytápění větších místností o velikosti až 130 m³
naprostá bezpečnost provozu
automatické udržování nastavené teploty
konstrukce krbu umožňuje sledovat planoucí oheň
krby jsou vyráběny na zemní plyn
v ceně krbu je zahrnuto odkouření: 1 ks trubka 1 m, 1 ks horizontální hlavice

DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ:
ECO mód
nastavení požadované teploty
časování na zapnutí a vypnutí krbu
ruční nastavení výšky plamene
slouží jako snímač teploty v dané místnosti
volby rychlosti ventilátoru
týdenní režim programování
K INSTALACI:
Plášť teplovzdušné komory, která je určena k předávání tepla, a izolace přiléhajících konstrukcí musí být zhotoveny výhradně z materiálů, které jsou k tomuto účelu přímo určené. Je zakázáno používat nevhodné materiály jako např. pórobeton, pórocement, sádrokarton, apod. Vláknité materiály (kalcium-silikáty) se mohou používat pouze s tuhým pojivem vytvrzeným teplotou a tlakem.

MONTÁŽ ODKOUŘENÍ:
Bezvýhradně musí být použito originální potrubí dodávané výrobcem. Rozměry potrubí jsou v průměru 100 mm pro odvod spalin a 150 mm pro sání spalovacího vzduchu. Zde jsou dovolené kombinace potrubí.:

– Maximální délka potrubí je 5 m, pokud bude přímé bez kolen.
– Pokud se použije 90 koleno, potom celková délka přímých úseků je max. o délce 4 m.
– Při použití 45 kolena je dovoleno použít celkem 2 ks.
– Nelze použít kombinaci kolena 90° a 45° !

V ceně krbu je zahrnuto odkouření: 1 ks trubka 1 m, 1 ks horizontální hlavice

TECHNICKÉ PARAMETRY:
Hmotost (kg): 85
Jmenovitý tepelný výkon (kW): 7,2
Jmenovitý tepelný příkon (kW): 9,0
Vytápěný prostor (m³): až 130
Jmenovitá spotřeba – zemní plyn (m³/h): 0,95
Bezpečnostní pojistka odvodu spalin: ano
Připojení plynu: G1/2″
Elektrické připojení (V): 230
Ventilátor: ano
Dálkové ovládání: ano
Rozměry vnější (včetně lemu) – h x š x v (mm): 350 x 861 x 527
Šířka rámu (mm): 15
Průměr odtahu (mm): 100 / 150

Značka: Karma

Společnost Karma je největším výrobcem konvenčních plynových kamen v České republice. Pokračuje tak ve své tradici započaté již v roce 1910. V červnu 2006 zakoupila Karma německou značku topidel Gamat – značku známou jako „vafky“…

Továrna KARMA vyrábí plynové spotřebiče i v současné době. Protože prožila po roce 1989 cosi jako nové zrození, vrací se jí nyní všechno dobré, co v minulosti vykonala. V roce 1991 byla založena akciová společnost KARMA Český Brod, která má široký sortiment v oblasti kuchyňských spotřebičů, plynového vytápění, klimatizací a ohřevu vody. V sortimentu konvenčních plynových kamen je pak Karma jedničkou na českém trhu. Odbytiště produktů se díky jejich kvalitě stále rozrůstá. Výrazný zájem o KARMA spotřebiče je nejen v Evropské unii, ale také v státech bývalého Sovětského svazu, jako jsou Rusko, Ukrajina, Gruzie, Arménie.

dále nabízíme

doprava zdarma
na vybrané produkty
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 777 078 054
uživatelská podpora