Krbová kamna Aduro 9-5

65 250,- Kč s DPH
dodání na dotaz

Kusů:

Skvost z dílny dánských vývojářů krbových kamen Aduro - kulatá konvekční krbová kamna Aduro 9-5 jsou zvýšenou modifikací základního modelu Aduro 9. Kamna mají na obou stranách spalovací komory velké prosklené otvory, které zajišťují maximální možnost pohledu na krásnou hru plamenů doslova ze všech stran. Oba boční skleněné průzory jsou opatřeny svým vlastním oplachem skla sekundárním přívodem vzduchu (sklo dvířek samozřejmě také), které zajišťují maximální možnou čistotu skel a jsou podle potřeby regulovatelné.

Specifikace

Kód: 111774
Výrobce: Aduro
Akumulace: Ne
Barva kamen: Černá
Délka polene: 40 cm
Externí přívod vzduchu: Ne
Materiál: Ocelová
Ø kouřovodu (mm): 150
Obložení: Žádný
Palivo: Dřevo, ekobrikety
Počet skel: 1
Prosklení: Dvířka a boky
Tvar: Kulatý
Umístění: Volně stojící
Výsuvný mechanizmus: Ne
Vývod kouřovodu: Horní, Zadní

Popis

ORIGINÁL JE JENOM JEDEN - Skvost z dílny dánských vývojářů krbových kamen Aduro - kulatá konvekční krbová kamna Aduro 9-5 jsou zvýšenou modifikací základního modelu Aduro 9. Kamna mají na obou stranách spalovací komory velké prosklené otvory, které zajišťují maximální možnost pohledu na krásnou hru plamenů doslova ze všech stran. Oba boční skleněné průzory jsou opatřeny svým vlastním oplachem skla sekundárním přívodem vzduchu (sklo dvířek samozřejmě také), které zajišťují maximální možnou čistotu skel a jsou podle potřeby regulovatelné.

Spodní část kamen (pod spalovací komorou) je prostor uzavřený dvířky, který se používá na uskladnění několika polen, třísek, podpalovače, rukavice apod.. Prostě všech věcí, které u kamen musí být, ale není na ně zrovna hezký pohled. Díky tomuto zásobníku je máte vždy po ruce a přitom Vám "nehyzdí" interiér.

Na horní část krbových kamen je možné pořídit kamennou desku (mastek nebo pískovec), fotografie níže v galerii. Tyto světlé kameny tvoří krásný kontrast s černým pláštěm kamen.

PŘEDNOSTI KAMEN ADURO 9-5:

- nízké emise 0,1%
- vysoká účinnost 81,3%
- horní i zadní odkouření
- trojí přívod vzduchu
- patentovaný automatický přívod primárního vzduchu Aduro-tronic
- spalování dřevoplynů
- objemná spalovací komora - polena až 39cm

Technické parametry:

Nominální výkon: 6 kW
Rozsah výkonu: 3 - 9 kW
Vytápěcí schopnost: 60 - 180 m3
Účinnost: 81,3 %
CO: 0,1
Rozměr - V x Š x H: 1200 x 500 x 447 mm
Kouřovodu: 150 mm
Barva: černá
Horní připojení kouřovodu: ano
Vzdálenost od středu horního vývodu po zadní okraj kamen: 193 mm
Zadní připojení kouřovodu: ano
Vzdálenost od země do středu zadního vývodu kouřovodu: 1082 mm
Netto váha (bez balení): 100 kg
Brutto váha (s balením): 110 kg
Vzdálenost od hořlavých materiálů za kamny: 150 mm
Vzdálenost od hořlavých materiálů z boku kamen: 700 mm
Vzdálenost od nábytku: 800 mm
Palivo: dřevo, ekobrikety ano
Max. délka polena: 39 cm
Spotřeba paliva: 2,0 kg/hod

důležité dokumenty

aduro-9-5-navod.pdf


Značka: Aduro

Dánská konvekční krbová kamna Aduro v sobě snoubí moderní skandinávský design, uživatelskou přívětivost a prvotřídní kvalitu v jeden komplexní celek.

Krbová kamna jsou navrhována předními dánskými designéry Torbenem Madsenem a Casperem Stormem, jejichž prvořadým úkolem je vytvořit moderní, účinná a ekologicky šetrná kamna za atraktivní cenu. Výsledkem je sortiment stylové linie krbových kamen, která jsou charakteristická minimalistickým designem s důrazem na funkčnost a jednoduché ovládání. Ovládání je zoptimalizováno a pro vás jako uživatele zjednodušeno "Aduro-tronic" regulátorem, který za vás reguluje přívod primárního přívodu vzduchu, který hrozí rizikem zvýšené spotřeby paliva způsobené neodborným ovládáním.

Všechna krbová kamna Aduro jsou konstruována s vysoce účinným systémem oplachu skla, který zabraňuje sazím usazovat se na skle a plní přitom funkci hlavního regulátoru výkonu. Terciální přívod vzduchu pro spalování dřevoplynů je samozřejmostí a je permanentní (bez potřeby regulace). Aduro krbová kamna jsou konvekční, tzn. teplo je distribuováno nejen sáláním, ale i cirkulací vzduchu, který se nasává a ohřívá v prostoru vnitřího a vnějšího pláště. Díky tomuto kamna vytváří jednotnou teplotu v místnosti a zároveň to znamená, že je možné krbová kamna umístit blíže hořlavým materiálům.

S krbovými kamny Aduro zažijete nespočet krásných chvil ve vašich domovech, ať moderních či klasických...

dále nabízíme

doprava zdarma
na vybrané produkty
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 777 078 054
uživatelská podpora