Upozornění !! od 29.4.2024 do 8.5.2024 budeme mít zavřeno z důvodu rekonstrukce a opravy prodejny. Objednávky budeme vyřizovat 9.5.2024.

Krbová kamna THORMA HORBY černý

15 482,- Kč s DPH
dodání na dotaz

Kusů:

sou vyrobená z ocelového žáruodolného plechu, zevnitř vyplněná šamotovými tvarovkami. Ve spodní části spalovacího prostoru je litinový rošt, a pod roštem popelník.

Specifikace

Kód: 511062
Výrobce: Thorma
Umístění: Volně stojící

Popis

Jsou vyrobená z ocelového žáruodolného plechu, zevnitř vyplněná šamotovými tvarovkami. Ve spodní části spalovacího prostoru je litinový rošt, a pod roštem popelník. Přikládací dveře jsou utěsněné a jsou samouzavíratelné. Zavírání je bezhlučné. Samouzavírání je pomocí pružiny v přikládacích dveřích. Tedy můžete použít více takto vybavených spotřebičů na jeden komín. Přikládací dveře jsou zasklené keramickým sklem s vysokou teplotní odolností. Vlivem dobře navržené spalovací komory, která udržuje vysokou teplotu na skle, nám tyto kamna nabízí velmi dlouhou dobu sklo velmi čisté. Vnitřní prostor ze šamotu i samotné sklo, mají samočistící schopnost. Pokud dojde k zaprášení, nebo zčernání - například vlivem spalování nekvalitního, nebo vlhkého dřeva - přiložíme suché dřevo drobněji nasekané a během několika minut dojde k vyjasnění průzoru a vypálení šamotové obezdívky. Mají regulaci spalování přívody primárního, sekundárního a terciárního vzduchu. Tedy vícestupňové spalování, které zajistí velmi malé množství popelu. Vývod kouřovodu je shora D150. Doporučujeme Vám kouřovody tloušťky 1.5 mm s velmi dlouhou trvanlivostí i při každodenním topení. Spodní prostor můžete použít k dosoušení dřeva.

Technické parametry:

Jmenovitý výkon: 7 kW
Rozsah výkonů: 3,5 až 10 kW
Účinnost ( pro dřevo ): 79,0 %
Min. tah komínu: 12 Pa
Výhřevnost: 98 až 165 m3
Barva: černá

Šířka: 555 mm
Hloubka: 375 mm
Výška: 900 mm
Hmotnost: 79 kg
Průměr kouřovodu: 150 mm
Vývod kouřovodu: horní
Použitelné palivo: dřevo, dřevěné brikety, hnědouhelné brikety
Spotřeba paliva: 2,2 kg/hod
Délka polen: 25 cm

Značka: Thorma

dále nabízíme

doprava zdarma
na vybrané produkty
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 777 078 054
uživatelská podpora