Krbová vložka LUCY 14 kW / SLIM

42 085,- Kč s DPH
dodání na dotaz

Kusů:

Specifikace

Kód: 365364
Výrobce: Kratki

Popis

Krbová vložka ocel

- Nominální výkon: 7 kW
- Rozsah topného výkonu: 4,0 - 9,0 kW
- Rozměry VxŠxH v cm: 128,2x80,4x33,5
- Průměr kouřovodu: 160 mm
- Kouřovod: horní
- Účinnost: 80 %
- Teplota spalin: 258 °C
- Hmotnost: 180 kg
- Maximální délka kulatiny: 40 cm

MAXIMÁLNÍ POUŽITÍ ENERGIE:
Účinnější spalování a delší udržování teploty díky vložce spalovací komory Acumotte, tepelně absorbujícímu materiálu, který zvyšuje teplotu v peci.
Spalování částic paliva dvěma deflektory, které prodlužují cestu výfuku. Tento proces také zvyšuje účinnost spalování a zaručuje lepší využití energie a tím minimalizuje emise škodlivých látek do ovzduší.
Přívod vzduchu do kazety je prováděn pouze zvnějšku díky vestavěné přívodní trubce vzduchu 125 mm. Jeho nastavení se provádí pomocí plynu nastavitelného jedním regulátorem umístěným pod dveřmi, což eliminuje chyby při nesprávném použití. Celý mechanismus funguje velmi tiše a bez selhání.
Zásobník používá systém větrání s trojitou spalovací komorou. Primární vzduch, který usnadňuje odpalování, je zajištěn pod roštem. Sekundární vzduchové hospodářské a ekologické spalování - je dodáváno v zadní stěně.
Kromě toho systém používá systém čirého skla (vzduchová clona), to znamená, že vzduch je dodáván přímo do skla přes kanálový systém umístěný na bočních stranách krbu. Tímto způsobem se do horní části spalovací komory přivádí kyslík, který spaluje plyny vznikající spalováním, což dále omezuje emise škodlivého CO do atmosféry.
Použití takového odvzdušňovacího systému umožňuje velmi přesnou kontrolu spalovacího procesu.

BEZPEČNOST NA VYSOKÉ ÚROVNI:
Přední část kazety je vybavena tepelně odolnou keramikou, která odolává teplotám do 800 ° C. Naše sklo je certifikováno pro kvalitu a bezpečnost.
Tělo a přední část kazety odolné vysokým teplotám díky použití vysoce kvalitní oceli.
Vynikající těsnost díky pevným svarům vyrobeným v štítu s ušlechtilým plynem. Ocelové prvky řezané laserem pomocí moderních strojů a pak ohýbané na CNC ohýbačkách.

PŘÍRODNÍ POUŽITÍ:
Speciální profilovaná spodní deska z přípravku Nowotte se používá v krbu, čímž je spalovací komora hlubší a drží více dřeva. Současně se používá kratší komora pece, která přispívá k nižšímu výkonu kazety. To bude ideální pro malé obytné místnosti.
Odnímatelný rošt a popel pomáhá udržet kazetu čistou.
Omezené ukládání sazí je dosaženo použitím čistého skleněného systému. Vzduchová clona odděluje sklo od krbu. Tímto způsobem se neznečistí a nepřidává více tepla do místnosti.
Schopnost kompenzovat nerovnoměrnost podkladu a hladinu kazety díky nastavitelným nohám.
Model vybavený odnímatelným výfukovým kouřem, takže v případě instalace není třeba zakoupit další kolena. Úhel zasunutí se snadno nastavuje na instalaci komína.

MODERNÍ DESIGN:
Moderní panoramatický přední panel se spalovací komorou, což je ideální pro malé obytné místnosti s nízkou potřebou vytápění. Ideální pro energeticky úsporné a pasivní domy. Moderní řešení v krbu zaručuje úspory energie a bezproblémový provoz a čištění zařízení.
Je vybaven jediným dekorativním skleněným sklem, což z něj dělá elegantní a moderní vzhled. Pomocí tohoto řešení opticky zvětšíte přední část kazety a zvýrazníte vizi ohně.
Dveře mají pohodlnou rukojeť.
5 let záruka.

Značka: Kratki

Sídlo společnosti se nachází ve Wsole nedaleko Radomu. Pro naše klienty je k dispozici firemní salon, kde představujeme nejnovější modely krbových vložek. Spolehlivou kvalitu nabízených služeb zajišťují zkušení prodejní pracovníci s rozsáhlými technickými znalostmi o výrobcích, instalacích a logistice.

dále nabízíme

doprava zdarma
na vybrané produkty
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 777 078 054
uživatelská podpora