MBS SD SUPETR THERMO MAGNUM S VÝMĚNÍKEM

52 677,- Kč s DPH
dodání na dotaz

Kusů:

Specifikace

Kód: 448855
Výrobce: MBS

Popis

Kamna a sporáky MBS na tuhá paliva jsou určena k vytápění, vaření, pečení. Jsou konstruována na spalování palivového dřeva a hnědého uhlí. Jednoduchý a vkusný design kamen umožňuje snadnou údržbu. Jsou to tradiční výrobky s dlouhou životností. Kamna na tuhá paliva jsou ideálním zdrojem tepla pro stylově zařízené interiéry a rekreační objekty, kde vytvoří příjemnou tepelnou pohodu.

Technické parametry:

Jmenovitý výkon: 16,3 kW

Výkon do vody: 10 kW

Celkové rozměry V x Š x H: 850 x 950 x 600 mm

Rozměry topeniště V x Š x H: 300 x 400 x 400 mm

Rozměry trouby V x Š x H: 280 x 270 x 420 mm

Hmotnost: 181 kg

Průměr kouřovodu: 130- zadní / 150-horní mm

Tah komína: 12 Pa

Palivo: dřevo, dřevěné brikety / hnědouhelné brikety  

Značka: MBS

MBS je zkratka pro značku Milan Blagojević ze Smederevo a jedná se o srbského výrobce specializujícího se zejména na výrobu sporáků na tuhá paliva a menších kamen. Továrna byla založena již v roce 1923. Sporáky značky MBS se vyznačují velmi precizním a detailním zpracováním. Sposuta sporáků na tuhá paliva MBS je navíc vybavena teplovodním výměníkem, což znamená, že sporák lze napojit na ústřední topení. Většinou se připojuje palcovými trubkami.

Velmi zajímavými produkty výrobce MBS jsou krbová kamna s troubou a většinou i plotnou v horní části kamen. Tato kamna pak nezabírají tolik místa jako sporáky, přesto na nich lze plnohodnotně vařit nebo péci.

Výrobce MBS si také rád hraje s barvami, sporáky a kamna lze zakoupit v různých barevných provedeních, nechybí klasika - černá a bílá, ale nebojí se ani divočejších barev, jako je červená nebo nerezové provedení. Některé typy spotřebičů na tuhá paliva MBS jsou opláštěny mastkem.

dále nabízíme

doprava zdarma
na vybrané produkty
 
Vrácení zboží
zboží můžete vrátit do 14 dnů
 
+420 777 078 054
uživatelská podpora